Kalesjer

Ta kontakt

Dette er et område vi etter hvert har fått meget god kompetanse på og er fullt på høyde både pris og kvalitetsmessig. Når det gjelder kalesjer, så bruker vi kun første klasses materialer, fra  Sauleda . Bøylene er eloksert aluminium. Alle festepunkt er syrefast stål eller plast. Samtidig har vi rimeligere alternativer av duk om det skulle være ønskelig.

Vi kan plassere vinduer, glidelåser mm helt etter ditt ønske. Med andre ord vi kan spesialdesigne din kalesje helt etter dine ønsker og behov. Vi utfører alt fra jobben på 12-13 foteren, til båten på over 50 fot.

Vi har etterhvert begynt å tenke utover den tradisjonelle løsning som på mange måter gjør enkelte båter enklere å bruke og betjene. Her kan vi ofte komme med innspill og råd i forbindelse med din nye kalesje. Send oss gjerne bilder av båten din, og du kan få fast pris.

Vi har ferdigmaler til båtkalersjer og bøyler til enkelte båter. Dette gjør det veldig lett for deg som ønsker ny kalesje. Det er og mulig hvis du for eksempel ønsker å fjerne/tilføye vindu eller glidelås på kalersje. Det er få begrensninger for tilpassingene vi kan gjøre.

Vil du se noen av fargene vi tilbyr? klikk her